На Прикарпатті від початку війни виявили 172 водіїв, які сіли за кермо напідпитку

Кримінал, Новини, Суспільство

Поліцейські Прикарпаття в строю і виконують поставлені задачі відповідно до вимог воєнного стану.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію в Івано-Франківській області.

Відтак, за минулу добу на лінію 102 надійшло понад 600 повідомлень від громадян та гостей області.

Переважна більшість викликів стосуються виявлення підозрілих предметів, транспортних засобів та осіб, інші – щодо побутових конфліктів, крадіжок та скоєння домашнього насильства. Усі звернення опрацьовані та задокументовані.

Правоохоронці спільно з бійцями територіальної оборони цілодобово несуть службу на блокпостах та перевіряють документи громадян та автотранспорт. Просимо громадян бути толерантними й виконувати законні вимоги правоохоронців.

На території області діє особливий правовий та безпековий режим – комендантська година. З 22:00 до 7:00 год громадянам необхідно залишатися вдома, заборонено перебування цивільного населення на вулицях і в інших громадських місцях. Виходити на вулицю дозволено, якщо ви прямуєте в укриття під час повітряної тривоги.

Водночас у звичному режимі працюють групи реагування патрульної поліції, які стежать за безпекою на дорогах області, надають допомогу водіям та вимушеним переселенцям. Зокрема, від початку війни співробітники поліції на автошляхах краю виявили 172 водіїв, які сіли за кермо напідпитку. На порушників склали адмінпротоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За цей період громадяни звернулись до поліції 239 разів про виявлення підозрілих предметів. Нагадуємо, що у разі виявлення таких речей не підходьте до них та не дозволяйте іншим чіпати їх. Зателефонуйте 102 та повідомте ознаки та їхнє точне місцезнаходження.

Нагадуємо, на території області заборонено продаж алкогольних напоїв. У разі виявлення таких фактів на правопорушників складають адміністративні матеріали.

Віримо та робимо все для спільної перемоги над ворогом!

При виявленні п’яних водіїв, авто вилучають та передають на потреби ЗСУ

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.