Має працювати без перебоїв. Іванофранківців просять вчасно оплачувати за «комуналку»

Економіка, Новини

Іванофранківців закликають вчасно оплачувати рахунки за комунальні послуги.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

«Особливо це стосується власників, що здають житло в оренду. Місто повинно справно працювати: і світло, і газ є, сміття вивозиться, вулиці прибираються, а громадський транспорт їздить.

Розумію, що ситуації є різні, але це все повинно і надалі працювати без перебоїв. Тому дуже прошу не забувати про оплату цих послуг», — зазначив Марцінків.

Водночас, за словами очільника міста, місцевий бізнес повинен працювати.

«Звертаюсь до малого і середнього бізнесу – відновлюйте свою роботу. Нам важливо, щоб економіка працювала в умовах воєнного стану. Тому закликаю мобілізуйте ресурси, створюйте нову логістику.

Громаді потрібно відновлювати виробництва, там, де це можливо. Насамперед для того, щоб люди могли ходити на роботу і заробляти собі на життя. А також, щоб люди могли купувати необхідні речі».

Заразом мер додав, що 14 березня відвідав «Прикарпатський торговий дім», що є лідером з дистрибуції продуктів харчування в Івано-Франківській області.

«Наразі є проблема із доставкою солі та круп деяких видів. Але всі інші продукти є в достатній кількості. Логістика працює, бізнеси також відновлюють свою роботу».

Нагадаємо, громадам, які безкоштовно приймають переселенців, відшкодують комунальні витрати. Так, будуть відшкодовані витрати на комунальні послуги, які надаються з 1 березня 2022 року.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.