«Королева драконів» Емілія Кларк підтримала українців (фото)

Новини, Політика, Суспільство

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк приєдналася до компанії голлівудських зірок, які публічно виказали свою підтримку на адресу України.

Так, «мати драконів» опублікувала у своєму Instagram-акаунті фото, на якому позує у футболці з синьо-жовтим серцем, щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«Моє серце, як і серця багатьох інших, розривається через страждання, біль і розбиті серця, з якими мільйони людей зіштовхнулись в Україні. Новини приходять щодня і вони приголомшують, оскільки ми не знаємо, як можемо змінити цю шокуючу реальність», — зазначила Емілі, залишивши в пості декілька способів допомогти українцям.

Серед них — декілька організацій та фондів, на користь яких можна зробити пожертвування. Окрім цього, ті, хто бажає допомогти Україні, можуть придбати таку ж футболку від художника Чарлі Маккесі, як у Емілі та її маленького друга Теда, або світлини фотографа Джареда Фрая, зроблені у Києві 2018 року. Всі гроші, які вони отримають від продажів, підуть на допомогу українцям.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.