Шмигаль – бізнесу: Збирайте працівників та відновлюйте виробництво

Відео-новини, Новини, Суспільство
У війні Росії проти України журналісти цілодобово ведуть боротьбу на інформаційному фронті. Наша зброя — чесна інформація.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна переходить до “економіки воєнного стану”. Це означає, що потрібно відбудувати ефективну роботу всіх необхідних підприємств, мобілізувати ресурси та створити нову логістику, повідомив він у своєму зверненні у неділю.

“Звертаюся до місцевих органів влади тих регіонів, які зараз перебувають у тилу! Ви гідно справляєтеся з викликом розміщення евакуйованих людей. Тепер настав час забезпечити їх роботою”, – повідомив Шмигаль.

Прем’єр-міністр зазначили, що розробки індустріальних парків мають стати основою для розгортання підприємств, які працюватимуть “для нашої перемоги”.

Він також звернувся до представників бізнесу та робітників, хто в цей час евакуювався в інші регіони.

“До Вас теж прохання. Якщо немає небезпеки, збирайте своїх працівників та відновлюйте виробництво! Ваша допомога сьогодні як ніколи потрібна державі!”, – сказав Шмигаль.

Також Шмигаль зазначив, що економіка воєнного стану передбачає чітке планування потреб. Тому держава вже почала розміщувати державне замовлення на підприємствах для забезпечення критичних потреб.

“Йдеться не лише про зброю. Йдеться про продукти харчування, про ліки, про паливо та інші важливі товари”, – повідомив він.

Він зазначив, що уряд вже ухвалив рішення про обмеження експорту низки соціально-важливих товарів та сировини, з якої вони виробляються.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.