Кремль: Росія погодилася на діалог з українською владою

Кримінал, Новини, Суспільство

У Кремлі запевняють, що нібито готові до діалогу з українськими та закордонними партнерами для “врегулювання конфлікту”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт Кремля, цитуючи розмову президентів Росії Володимира Путіна та Туреччини Таїпа Ердогана

“Підтверджено готовність російської сторони до діалогу з українською владою та із закордонними партнерами з метою врегулювання конфлікту

Разом з тим звернуто увагу на безперспективність будь-яких спроб затягнути переговорний процес, що використовується українськими силовиками для перегрупування своїх сил та коштів. У зв’язку з цим підкреслено, що призупинення спецоперації можливе лише у разі припинення Києвом бойових дій та виконання добре відомих вимог Росії”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.