У Коломийському ліцеї оновлюють тир

Новини, Суспільство

Довгий час тир у Коломийському ліцеї №1 імені Василя Стефаника був занедбаний, а відповідно ним ніхто не міг користуватись.

Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Уже приступили до відновлення тиру, аби він нарешті почав приносити користь громаді. Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

У майбутньому тир у ліцеї №1 буде просторим та спеціально облаштованим, де без проблем можна повправлятись у стрільбі. Першочергово там будуть займатись учні, але за необхідності інші також зможуть проводити навчання.

“Ми розуміємо, що зараз нелегкі часи, і потрібно бути готовим до всього. Саме тому й взялись до відновлення тиру. Він точно стане у пригоді нашій громаді”,- додав Станіславський.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.