Переселенців у Коломийській громаді просять стати на облік

Новини, Політика, Суспільство

Міський голова Коломиї Богдан Станіславський просить переселенців, які знайшли прихисток у Коломийській громаді, стати на облік.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на звернення міського голови Богдана Станіславського у Фейсбук.

“Війна нас всіх згуртувала. Прямо зараз Коломийська громада радо приймає та всіляко допомагає вимушеним переселенцям. Спершу хочемо подякувати тим, хто протягнув руку допомоги українцям, які її дуже потребували. Але зараз є важливе питання. Держава потребує обліку людей, які переселилися”, – йдеться у дописі.

Для цього у місті працює центр допомоги вимушеним переселенцям. Але багато хто напряму домовляється з власниками помешкань або рієлторами.

“Ми маємо знати про такі випадки”, – наголошує Станіславський.

Просять кожного переселенця прийти в Коломийський ліцей №4 імені Сергія Лисенка (вулиця Марії Заньковецької, 11) для реєстрації.

Деталі можете дізнатися за номером: 0969437415

Коломияни, які допомагають переселенцям також можуть приходити у ліцей або телефонувати, щоб повідомити інформацію або допомогти людям зорієнтуватися в місті.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.