Політ на гелікоптері: зірковий франківець Юрій Горбунов показав, який розкішний подарунок з дружиною зробили на 5-річчя сину (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство, Туризм

Зіркові батьки здійснили давню мрію Івасика. Знамените подружжя, ведучі “Голосу країни-12” Катерина Осадча та Юрій Горбунов днями відсвяткували перший ювілей свого старшого спільного сина Івана.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ТСН.

З нагоди свята зіркові батьки влаштували хлопчику незабутній сюрприз – на п’ятий день народження Івасик отримав політ на гелікоптері.

Про сюрприз сину Осадча розповіла у себе в Instagram. Катерина запостила відео, на якому показала як вони з чоловіком Юрім Горбуновим катають Івана на повітряному судні:

“Іван мріяв політати на гелікоптері і до дня народження мрія здійснилася!” – підписала ролик зіркова мама.

Шанувальники Катерини та Юрія похвалили їх за те, що стараються зробити дитинство Івана щасливим: “які ж ви чудові батьки! Просто приклад для багатьох”, “ну ви й смілива родина”, “ви такі класні, щастя вам!”, “така гарна сім’я …дай Вам Бог на довгі роки… ”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.