У вивезенні судді Чауса брали участь депутат Порошенка і заступник голови ОПУ Зеленського – допити

Кримінал, Новини, Суспільство

У вивезенні київського судді Миколи Чауса у 2016 році, коли його спіймали на хабарі, брали участь ексдепутат від “Блоку Петра Порошенка” Олександр Грановський, скандальний колишній столичний прокурор Сергій Лисенко та нині заступник голови Офісу президента Андрій Смирнов.

Матеріал “Української правди” на основі тексту офіційних свідчень Миколи Чауса та заступника голови Офісу президента Андрія Смирнова, даних ними у серпні-вересні 2021 року слідчим СБУ, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Пряма мова колишнього адвоката Геннадія Корбана, а нині заступника голови Офісу президента Андрія Смирнова: “10 серпня 2016 року відбулася зустріч мене, Грановського Олександра та Лисенка Сергія. В ході зустрічі Грановський пояснив обставини ситуації, яка відбулася з Чаусом, та сказав, що тому потрібен адвокат. Я погодився”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.