Коломиянина підозрюють у двох пограбуваннях (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Коломийські правоохоронці розшукали і затримали зловмисника, який підозрюється у вчиненні двох грабежів у Коломиї.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Нацполіції в області.

14 лютого близько опівночі до поліції надійшло повідомлення від 44-річного мешканця Коломиї. Чоловік розповів, що на нього в під’їзді його будинку напав невідомий та наніс декілька ударів по голові, опісля заволодів особистими речами і втік. На місце події негайно виїхали співробітники Коломийського районного відділу поліції. Потерпілий детально розповів правоохоронцям, що трапилося, та описав нападника.

Впродовж декількох годин оперативні працівники розшукали особу, яка підпадала під опис нападника. Йдеться про 22-річного коломиянина. В ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили причетність правопорушника до скоєння ще одного грабежу, який трапився 13 лютого.

Фігурант посеред вулиці відібрав у місцевої мешканки сумку з грошовими коштами і втік. Речові докази в підозрюваного поліцейські вилучили.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.