Шість сіл на Прикарпатті повністю знеструмлені (перелік)

Новини, Суспільство, Туризм

У четвер, 17 лютого, на Івано-Франківщині шість сіл залишилися без електропостачання через пориви вітру. Частково знеструмлені вулиці ще 15 міст та сіл.

Про це повідомили на Facebook-сторінці АТ “Прикарпаттяобленерго”, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Станом на 9:00 год через сильний вітер повністю без електропостачання села: Похівка, Новий Мартинів, Тенетники, Підбереж, Степанівка, Закерничне.

“Енергетики працюють над ліквідацією знеструмлень. Проте синоптики прогнозують пориви вітру до 35 м/с, що може суттєво уповільнити ліквідацію аварійних знеструмлень для бригад, а також спричинити нові”, — йдеться у дописі.

Також частково знеструмлені вулиці ще 15 міст і сіл. Вимкнення зафіксували у мережах 0,4 кВ.

У компанії інформують, що аварії зафіксували у високовольтних мережах, а вимкнення зареєстрували по всій області. Телефонні лінії кол-центру компанії перевантажені дзвінками.

Дізнатись про стан вимкнення можна на офіційному сайті компанії, вибравши свій регіон на карті вимкнень або ж у чат-боті обленерго у Viber.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.