Вишківський перевал розчищають від снігу дорожники

Новини, Суспільство

Станом на 18.00 11 лютого на Вишківському перевалі випав сніг. Для забезпечення проїзду дорогою Р-21 Долина – Хуст задіяний грейдер.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Службу автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

12 лютого значний сніг очікується і в інших високогірних районах Івано-Франківщини. На дорогах можлива ожеледиця. Пориви вітру в західних, центральних та південних областях сягатимуть 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Радимо учасникам дорожнього руху в період ускладнення погодних умов бути особливо уважними. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху.

Перелік місць відстою транспортних засобів у розрізі автомобільних доріг загального користування: https://bit.ly/3DeFe6w

У разі виникнення складної ситуації, пов’язаної з ускладненням проїзду дорогами державного значення області, повідомляйте на цілодобові диспетчерські лінії Служби: 067-340-39-62 та 034-272-22-28.34-272-22-28.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.