Відомо, які прикарпатські лікарні переповнені “ковідними” пацієнтами

Здоров'я, Новини, Суспільство

Станом на 11 лютого в Івано-Франківській області протягом минулої доби зареєстровано 1070 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомили під час брифінгу щодо ситуації із захворюваністю на COVID-19 в Івано-Франківській області, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

За минулу добу, 10 лютого, в лікарні Прикарпаття  госпіталізували 151 людину з коронавірусом, виписали – 214, каже заступниця очільниці Івано-Франківської ОДА Людмила Сірко.

Найбільше заповнені  такі медзаклади Івано-Франківщини:

  • Бурштинська центральна міська лікарня;
  • Надвірнянська ЦРЛ;
  • Тисменицька міська лікарня;
  • Косівська ЦРЛ;
  • Коломийська інфекційна лікарня;
  • Івано-Франківська міська лікарня №1.

“Якщо говорити про госпіталізацію дітей, то ми бачимо, що в 10 лікувальних закладах, в яких розгорнуто 314 ліжок – 160 є заповнені. За добу госпіталізовано 20 дітей”, – додає Сірко.

За словами посадовиці, станом на 11 лютого, завантаженість ліжок складає понад 70%.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.