Після закриття каналу “НАШ” Мураєв пригрозив Зеленському і анонсував протест

Новини, Політика, Суспільство

Власник телеканалу “НАШ”, на який у п’ятницю РНБО наклала санкції, Євген Мураєв заявив, що канал оголосить безстрокові акції протесту. 

Про це  Мураєв на мітину у Харкові, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “УП“.

 “Те, що прозвучало (на брифінгу секретаря РНБО – ред.) це означає закриття телеканалу “НАШ”. Це означає, що ми будемо поки в інтернеті, але з понеділка ми переходимо до безстрокових акцій протесту… Про те як це буде і де, ми повідомимо додатково…”, – Мураєв.

За нашою інформацією, доповідав Баканов (глава СБУ – ред.). Питання прийняте без обговорення, без документів, без доказів. Це форма розправи”.

 Мураєв також звернувся безпосередньо до президента Володимира Зеленського.

 “Я не хотів говорити багатьох речей і багато чого робити. Тепер я розумію, що я повинен. Володимир Олександрович, це твоя остання помилка і ми точно станемо твої вироком”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.