Прикарпатець Євген Марусяк не зміг вибороти олімпійські медалі, але загалом своїм виступом на першій для себе Олімпіаді задоволений (таблиця)

Новини, Суспільство

21-річний спортсмен з Криворівні Євген Марусяк продемонстрував 47-ий результат у стрибках зі звичайного трампліна на Олімпіаді-2022.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Спочатку прикарпатець пройшов кваліфікацію, а в наступному етапі показав результат у 91,5 м та отримав оцінку 97,4 бали. Це дозволило йому зайняти 47 місце в цій дисципліні.

Таким чином Євген Марусяк не зміг пробитися у 30-ку найкращих, серед яких розігрують медалі.

Проте стрибун, для якого ця Олімпіада стала першою, каже – стрибком задоволений. Найголовнішим завданням було пройти кваліфікацію, а за можливості – потрапити у топ-30.

Євген Марусяк сподівається, що в Україні згодом будуть кращі умови для тренувань з цього виду спорту, а також відмітив добру організацію змагань у Пекіні.

Прикарпатець Євген Марусяк не зміг вибороти олімпійські медалі, але загалом своїм виступом на першій для себе Олімпіаді задоволений

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.