Громадська організація Всеукраїнське об’єднання «Голос» святкує 10-ту річницю з дня заснування (фото)

Новини, Суспільство

Сьогодні, 8 лютого 10 річницю від дня свого заснування святкує відома на Прикарпатті громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Голос».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Голова організації Ростислав Гудзінський у себе на сторінці у ФБ привітав членів та друзів об’єднання із цим святом:

«Дорогі друзі голосівці! Щиро вітаю Вас з 10 річницею заснування громадської організації Всеукраїнське об’єднання «Голос», бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, кохання та такого багатоочикуваного миру в Україні!

За ці роки наша організація стала однією із найвпливовіших на Прикарпатті. Активісти та журналісти нашої організації у такий непростий для України час стрімкого зубожіння українців, війни із російським агресором та корумпованої влади щоденно допомагають людям у різних сферах життя.

Активісти організації надають безкоштовну юридичну допомогу громадянам, влаштовують мітинги та пікети проводили громадські слухання та інше. Особливо активно громадська організація ВО”Голос” діє на території Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецькій областях, де було відкрито громадські приймальні із надання безкоштовної правової допомоги населенню.

Журналісти заснованих ВО «Голос» виданнях газета Голос ІФ, сайтах щоденна онлайн газета “Голос ІФ” та “Воїн України” проводять резонансні розслідування щодо корупції в органах державної влади України, висвітлюють події, новини у політичному, соціально – економічному житті суспільства, української армії та інших силових структур, життя громад та окремих громадян,» – зазначив у дописі Ростислав Гудзінський.

Дорогі друзі прикарпатці, українці, якщо Ви стали свідком цікавої або резонансної події, або маєте інформацію про таку подію і бажаєте її висвітлити, Вам завжди на допомогу прийде Голос ІФ, тел. +38 (050) 713 2485, email: golos.if@ukr.net або  golos.if1@gmail.com/

Підтримати «Всеукраїнське об’єднання «Голос» можливо за рахунком ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.