Прикарпатські ветерани і сім’ї загиблих зможуть безкоштовно пройти МРТ

Здоров'я, Новини, Суспільство

Учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, родини, які втратили рідних на війні, бійці-добровольці зможуть безкоштовно пройти МРТ в Прикарпатському клінічному онкологічному центрі.

Про це повідомляє  щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Бліц-Інфо.

“Домовлено з керівництвом Прикарпатського клінічного онкологічного центру щодо надання послуги проходження МРТ учасниками бойових дій, особами з інвалідністю внаслідок війни, родинами, які втратили рідних на війні, бійцями-добровольцями. Як завжди зустріли повне розуміння щодо надання даної послуги, почули про всебічне сприяння та підтримку наших захисників України. Висловлюємо щиру вдячність”,- розповів начальник регіонального відділу Мінветеранів Володимир Веркалець.

Для проходження МРТ необхідно:

– зателефонувати за тел. 067 569-84-78 та записатися на чергу

– електронне направлення встановленого взірця від вузькоспеціалізованого спеціаліста

– посвідчення встановленого взірця (УБД, бійця-добровольця, особи з інвалідністю, члена сім’ї загиблого (померлого)

Також при записі на проходження МРТ потрібно порадитися та проконсультуватися щодо певних обмежень та протипоказів щодо використання магнітно-резонансної томографії.

Окрім того, з обласного бюджету в 2022 році виділено для ветеранів АТО/ООС 1.6 млн грн, які розподілено для закладів, які нададуть послугу з зубопротезування – Обласна стоматполіклініка (800 000 грн), госпіталь ветеранів Коломия (200 000 грн), Обласна клінічна лікарня (200 000 грн), Центр психічного здоров’я Чукалівка (200 000 грн), Онкоцентр (100 000 грн), обласний кардіоцентр Мазепи (50 000 грн), інфекційна лікарня (50 000 грн).

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.