В Микуличині згорів двоповерховий будинок (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

31 січня о 19:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Микуличин Яремчанської громади.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДСНС України в Івано-Франківській області.

До місця виклику було негайно направлено вогнеборців 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини, Державного пожежно-рятувального поста селища Ворохта та селища Делятин.

Як з’ясувалося, виникла пожежа двоповерхового житлового будинку з мансардним поверхом на площі 240 м.кв. Вогнем було охоплено другий поверх, мансардний поверх повністю та перший поверх частково.

Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання. Гасіння пожежі ускладнювалось поривами сильного вітру. О 21:32 вогнеборці локалізували пожежу, а о 22:32 – ліквідували. Причина виникнення пожежі встановлюється. Постраждалих на пожежі немає.

Всього від управління ДСНС в області було залучено 5 одиниць техніки та 17 чоловік особового складу.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.