У водія з Прикарпаття на митниці конфіскували товару на 270 тисяч

Кримінал, Новини, Суспільство

Працівники Львівської митниці вилучили товари відомих торгових марок на понад 270 тисяч гривень.

Як інформують на Львівській митниці, вчора, 31 січня, в пункт пропуску для автомобільного сполучення «Шегині – Медика» прибув мікроавтобус Мерседес Benz Sprinter з пасажирами.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.

Водій, 37-річний мешканець Івано-Франківщини, для митного контролю обрав слугу руху “зелений коридор”. Однак під час огляду авто митники спільно з прикордонниками серед особистих речей пасажирів виявили взуття, одяг та аксесуари відомих брендів: Louis Vuitton, Hermès, Chanel тощо, а також вживану побутову техніку. Їх орієнтовна вартість – понад 270 тис. грн. Водій зізнався, що ці речі його попросили перевезти через кордон, а про їх вартість він не знав.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 471 Митного кодексу України. Товари, предмети правопорушення, розміщено на складі митниці.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.