Загрози для переходу української економіки на рейки воєнного часу немає – Резніков

Новини, Політика, Суспільство

Українська армія готова до відсічі збройної агресії з боку РФ, загрози для переходу всієї економіки на умови воєнного часу немає.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв’ю виданню “Лівий берег”, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Станом на сьогодні запаси палива поповнені, набої є. Ми готові до відсічі. Загрози, яка вимагала б перейти на рейки воєнного часу, станом на сьогодні немає. Ми це обізнано оцінюємо. Якщо вона відбудеться, ми своєчасно перейдемо на зовсім іншу систему економіки. Тоді всі програми розвитку закриваються. Усе фінансування піде на війну”, – зазначив він.

Резніков підкреслив, що наразі завдання – спокійно, помірковано, без паніки планувати розвиток і робити реформи для того, щоб у найближчі роки армія “взагалі стала непереможною”.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 31 січня, Рада безпеки ООН проведе засідання для обговорення загрозливої поведінки Росії і нарощування військ на кордонах України та в Білорусі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.