На всіх перевалах в Івано-Франківській області розгорнули пункти обігріву

Без рубрики, Новини, Суспільство, Туризм

Зранку, 13 січня на Яблуницькому перевалі було -16 градусів морозу, на Вишківському – 14 градусів, Кривопільському та Буковецькому – 13 градусів.

На всіх перевалах розгорнуто мобільні пункти обігріву.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Перечекати мороз можна в місцях відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування: https://bit.ly/3DeFe6w

Ситуація – під цілодобовим контролем відповідальних працівників Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Чергові диспетчери Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області: 067-340-39-62 та 034-272-22-28

Підрядні підприємства продовжили протиожеледну обробку покриття на дорогах державного значення. Покриття проїзної частини доріг – сухе.

“Шановні водії, звертаємо вашу увагу на необхідності неухильного дотримання Правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами”, – закликають у САД.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.