У Коломиї рятувальники врятували вісьмох підлітків, котрі вийшли на крижану річку

Кримінал, Новини, Суспільство

11 січня в охоронних зонах відповідальності рятувально-водолазних станцій в містах Івано-Франківськ, Галич, Коломия особовим складом велося цілодобове чергування.

Франківські рятувальники на міському озері здійснили три рейди. Під час рейдів заміряли товщину льоду, який становить від 3 см до 7 см і є місцями небезпечний. Не допущено на небезпечний лід чотирьох рибалок.

Про це інформує Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У Коломиї рятувальники не пустили в небезпечне місце – біля мосту на озері – на тонкий лід вісьмох підлітків. З ними проведено профілактичну бесіду. Після зауваження підлітки покинули небезпечне місце.

Загалом на міських озерах Франківська та Коломиї і на річці Дністер у Галичі минулої доби не допущено порушень, які могли б призвести до травмування відпочивальників.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.