Прикарпаття – останнє в Україні за виконанням місцевих бюджетів

Економіка, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Івано-Франківська область займає останнє місце за виконанням місцевих бюджетів.

Про це на своїй фб-сторінці повідомив голова постійної комісії облради з питань бюджету соціально-економічного розвитку та інвестицій Назарій Іванів, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Проаналізувавши дані Міністерства фінансів України про виконання місцевих бюджетів по всіх областях України за 2021 рік, робимо висновки, що Прикарпаття, на жаль, займає останнє місце в рейтингу по Україні щодо виконання планових показників по доходах загального фонду. Крім того, Івано-Франківська область – єдина із областей, яка не забезпечила виконання плану”, – йдеться в повідомленні.

Також, за словами Назарія Іваніва, Прикарпаття посіло останні місця в рейтингу зі сплати податку на доходи фізичних осіб, плати за землю, податку на нерухоме майно.

“Напевно варто виконавчій гілці влади вже навчитись не тільки витрачати, але й заробляти, а вірніше, знаходити механізми стимулювання економіки і наповнювати місцеві бюджети!” – додав Іванів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.