Чиновники Івано-Франківської ОДА цинічно “плюють” на карантинні обмеження (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини, Суспільство

Франківщина перевищила норму за коефіцієнтом виявлення випадків інфікування коронавірусної інфекцією і потрапила до помаранчевої зони. Епідеміологи б’ють на сполох попереджаючи, що Прикарпаття може знову повернутися до червоної зони.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Винятково цинічними виглядають заяви не святої трійці відповідальних чиновників Прикарпаття за протидію поширенню COVID-19, докторині з державного управління Світлани Онищук та двох кумів «медиків» про профілактичні заходи, які ніби то ними вживаються на фоні проведення у неділю, 9 січня, в селі Підгірʼя масового заходу де прийняло участь 4,5 тисяч громадян співаючи хором колядку “Нова радість стала” та зібрання окремих журналістів 12 січня у стінах ОДА де наплювали на дотримання дистанції та маскового режиму. Очевидно там де владоможці коронавірус не гуляє.

також читати: Корупційний конкурс у медицині Прикарпаття. “Невпихуйте, невпихуєме”, – казав класик української політики Іван Плющ (відео+фото+документи)

Дивує інше, чому ж тоді «керони» з ОДА порушують Конституцію та закони України не проводячи індивідуальний прийом громадян посилаючись на постанови уряду та протоколи якихось комісій? Невже докториня права пані Світлана Онищук не знає, що підзаконні акти не можуть відміняти або призупиняти дію нашої з вами Конституції та українських законів, можливо вона вчилася та отримувала свої «наукові ступені» у тих самих коридорах, що ї науКивець, депутат від ОПЗЖ Ілля Кива?

також читати: Невігласи з Івано-Франківської ОДА без службових посвідчень порушують Закон та грають цирк “Шапіто”… (відео)

Скільки, ще некомпетентні, випадкові, тимчасові невігласи будуть мордувати Прикарпаття, може вже час президенту та його адміністрації прийняти кадрові рішення?

Як би там не було ми журналісти та громадяни не повинні закривати очі на явні порушення, які допускають місцеві чинуші. Не для їх збагачення та свавілля українці виходили на Майдани, робили революції, проливали та проливають кров.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Якщо Ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися, разом ми збудуємо Європу в Україні!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.