У Франківську влаштують Святу вечерю для діток, які не можуть святкувати з родиною

Новини, Суспільство

Вже незабаром, 6 січня, кожна сім’я сяде за святковий стіл, де буде 12 страв.

Вперше Служба дітей ІФ цього дня о 12 годині у Католицькому ліцеї влаштує Святу вечерю для діток, які не мають можливості зібратись з родиною за святковим столом. Тож святкову вечерю для діток, які на даний період перебувають в Центрі соціально-психологічної реабілітації, проведуть за участі Митрополита Володимира Війтишина. А ще вперше цьогоріч буде Різдвяна дитяча розколяда.

Про це йдеться на сторінці міського голови, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Крім того, у святковий час з 5 по 10 січня на площі Міцкевича діятимуть фотозони. Дітки зможуть зробити фото на згадку та отримати солодощі.

А ще 17 січня Служба дітей організує для діток майстер-клас з виготовлення різдвяних ялинок і зірок. І також Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання планує 13 січня провести парад новорічно-різдвяних пісень на Вічевому майдані.

А 7 січня Різдвяний вертеп мандруватиме мікрорайонами міста і розважатиме всіх колядками і щедрівками.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.