В Івано-Франківську проведуть парад Маланок

Новини, Суспільство, Туризм

В Івано-Франківську 14 січня відбудеться парад Маланок. Учасники дійства пройдуть вулицею Незалежності до сцени на Вічевому майдані. Там відбудеться розважальне свято “Від Василя до Василя”.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. 

“Уже багато років поспіль на вулиці Незалежності, так званій “стометрівці”, відбувається парад Маланок. Це — таке гарне, яскраве видовище. Знову ж таки, хто має бажання, може приєднуватися до нас родинами, сім’ями. Там учасники ще й колядують під сценою, жартують, танцюють, бавляться”, — розповіла Надія Загурська.

Таке дійство у місті проводять шостий рік поспіль. Розпочнеться парад о 17:00.

Опісля на Вічевому майдані міста виступить український виконавець, композитор, лідер гурту “Плач Єремії” Тарас Чубай.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.