На Прикарпатті розшукують хлопців, які під час вибуху та пожежі у Косівській ЦРЛ врятували медсестру (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Україна – держава Героїв! На Прикарпатті розшукують двох хлопців, які під час пожежі врятували медсестру Косівської районної лікарні, охоплену полум’ям.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на голову Косівської громади Юрія Плосконоса.

«Хочу звернути вашу увагу на те, що крім трагедії, ми стали ще й свідками, не побоюсь цього слова, — героїзму. На відео бачимо, як двоє молодих хлопців не побоялися зайти в саме пекло пожежі й гасили вогнегасником Світлану Ватаманюк, на якій спалахнув костюм ковідного захисту. Саме завдяки їхнім діям в Світлани значно нижчий відсоток опіків і я надіюсь що вона виживе. Якщо хтось впізнав хлопців на відео,або вони самі прочитають цей допис – прошу дати мені знати» – написав міський голова.

«Бо громада має знати імена людей,які ризикуючи власним життям без роздумів кинулись рятувати інших» – додав Юрій Плосконос.

також читати: Люди, як “палаючі свічки” вибігали з реанімації Косівської ЦРЛ (відео 18+)

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.