Люди, як “палаючі свічки” вибігали з реанімації Косівської ЦРЛ (відео 18+)

Здоров'я, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

На сьогоднішній день внаслідок вибуху кисневих концентраторів у Косівській ЦРЛ вже померло 4 осіб.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ. 

Чиновники схиляють суспільство, що пожежа у Косівській центральній районній лікарні на виникла через невиконання вимог охорони праці. Про це під час засідання комісії з питань ТЕБ і НС сказав тимчасовий виконувач обов’язків начальника управління Держпраці в області Роман Смага.

також читати: Корупційний конкурс у медицині Прикарпаття. “Невпихуйте, невпихуєме”, – казав класик української політики Іван Плющ (відео+фото+документи)

Однак насправді ця трагедія сталася у наслідок тотальної корупції у медицині Прикарпаття, яка свого апогею досягла з приходом на посаду голови Івано-Франківської обласної адміністрації, докторині з державного управління, юристки пані Світлани Онищук.

28 грудня увечері у Косівській ЦРЛ загинуло 3 -є людей, які перебували у палаті, ще живі люди з пронизуючими криками  не наче палаючі свічки вибігали з реанімаційного відділення.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не знаю скільки, ще це свавілля у Івано-Франківській області терпітиме президент та його Офіс, але за оцінками соціологів, рейтинг, як Володимира Зеленського так і «Слуги народу» за час керівництва ОДА Світланою Онищук впав більше ніж удвічі  і стрімко наближається до статистичної похибки.

також читати: Померла медсестра, яка отримала 90% опіків тіла на пожежі у Косівській лікарні (відео)

Але прийняття кадрових рішень то справа президента та його Офісу. У свою чергу наша редакція у ході журналістського розслідування покаже детальну хронологію трагедії у Косівській ЦРЛ, яка стала можливою у наслідок, як мінімум службової недбалості та покривання корупції в медицині області керівництвом ОДА.

До прикладу подивіться на ось цю протизаконну, злочинну «вказівку» керівника ДОЗ Івано-Франківської ОДА Ігоря Дмитренка опубліковану у чаті медичної спільноти.

Друзі не бутьте байдужі, якщо ви вперше зайшли на наш канал, не забуть підписатися, разом ми здолаємо гідру корупції в Україні.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.