На Прикарпатті киянин автомобілем Hyundai Tucson наїхав на жінку з Вінниччини. Вона — у реанімації

Кримінал, Новини, Суспільство

У селі Микуличин на Івано-Франківщині киянин автомобілем Hyundai Tucson наїхав на жінку, яка перетинала вулицю на пішохідному переході.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням Суспільне Карпати.

З політравмою та пошкодженням спинного мозку її госпіталізували спершу в Яремчанську центральну районну лікарню, а потім — в обласну клінічну лікарню в Івано-Франківську, повідомив Суспільному медичний директор закладу Андрій Яворський.

“Вона — у реанімації, стан важкий. Травми органів грудної клітки, переломи кісток тазу, перелом хребта, є пошкодження спинного мозку, переломи рук, десь так. Тобто жінка — з політравмою, стан важкий, але стабільний. Ми далі обстежуємо, будемо вирішувати, чи здійснювати оперативне втручання. Зараз робимо все, щоб її вивести з шоку та стабілізувати”, — каже Андрій Яворський.

Травмованій — 37 років. Вона проживає у місті Ямпіль Вінницької області. 4 січня о 17:49 жінка перетинала вулицю Михайла Грушевського на пішохідному переході у селі Микуличин. Там на неї наїхав автомобіль Hyundai Tucson. Водій — з Києва, повідомили Суспільному в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.