У Городенці створять добровільну пожежну команду (фото)

Новини, Політика, Суспільство, Туризм

24 грудня на сесії Городенківської міської ради прийняли рішення про створення комунального закладу «Добровільна пожежна команда» у Росохачі та Винограді. Також, затвердили керівника — ним стане Михайло Федорів.

Про це повідомили на сторінці Городенківської міської ради, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на.

Як зазначається, вже сьогодні громада отримала першу поставку бойового одягу для пожежників. Тепер команда матиме спеціальні захисні костюми, підшоломники та рукавиці.

Передача одягу відбулася завдяки проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні». Він фінансується Solidarity Fund PL in Ukraine(Фондом міжнародної солідарності) у рамках програми ULEAD з Європою в Івано-Франківській області і співфінансується програмою співпраці Міністерством закордонних справ Республіки Польщі.

У 2022 році планується наступна частина поставки для підтримки Добровільної пожежної команди.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.