Завод «Промприлад» перенесли в індустріальний парк на околиці міста

Економіка, Новини, Суспільство

Завод «Промприлад», як одне з найстаріших підприємств у місті, перевіз свої потужності в Індустріальний парк «Аркан».

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Незалежні медіа Прикарпаття.

«Нагадаю, що завод спеціалізується на виробництві газових лічильників та обладнання. Замовити продукцію може будь-яке промислове підприємство чи компанія, яка використовує газ і потребує його обліку – від малого споживання до магістральних газопроводів. Основні споживачі – державні підприємства та приватні промислові підприємства.

Важливо, що виробництво з реально довгою історією збережене і продовжує працюватиме. Надіємося, що у новому приміщенні воно буде лише нарощувати свої обсяги, набиратиме працівників, підвищуватиме зарплати та справно платитиме податки до міського бюджету», – зазначив міський голова Руслан Марцінків.Зазначимо, що на території заводу побудували декілька житлових комплексів, а також реалізують проєкт «Промприлад. Реновація».

Працює на перетині чотирьох напрямів розвитку Івано-Франківщини: нової економіки та урбаністики, сучасного мистецтва та неформальної освіти. Згідно з інвестиційним планом до 2024 року, планується залучити понад 700 млн грн у проєкт, повністю переобладнати 4 будівлі заводу, побудувати два новітні корпуси, створити парк.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.