Напад на журналіста у стінах міської ради Івано-Франківська (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Журналіст Олег Саїк, вчора 23 грудня, у соціальній мережі “Фейсбук” повідомив про конфлікт із Назарієм Кішаком, радником міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Незалежні медіа Прикарпаття.

За словами Саїка Кішак напав на нього у міській раді, де відбувалась сесія. Видання “Незалежні медіа Прикарпаття” отримало коментар від журналіста, де Олег Саїк, детально розповів про конфлікт та напад на нього. У свою чергу заступник міського голови журналістам розповів: “Ні, звичайно, нічого подібного не було.

Вперше чую. Це реально смішно. Ми ж живемо у XXI столітті”, – сказав Кішак. “Як відповідальна людина за власні слова і вчинки, як атовець і просто громадянин, повідомляю, що не торкався і не чинив жодних фізичних і тілесних розправ з паном Саїком. Впевнений, що ні, бо і нападу не було. Довкола на поверсі були люди.

Як спортсмен і як людина, ніколи не дозволяв собі бити людину поза спортивним рингом, яка не займалася професійним спортом. Перш, ніж робити гучні неправдиві заяви, потрібно надати факти (яких, повторюю, немає). Велике прохання, не використовувати посаду журналіста як інструмент для інтриг та “топ-новини”.

У місті цензури не було і не буде, але наклепу і брехні не потерплю”, – прокоментував ситуацію Кішак трохи згодом.

Подробиці у сюжеті: Голос ІФ:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.