Чого чекати від погоди на Прикарпатті в останній тиждень 2021 року

Новини, Суспільство, Туризм

За прогнозами синоптиків, Україну накриють сильні снігопади.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

Завтра, 28-го грудня, у центральних областях областях очікуються найскладніші погодні умови – сильний сніг, хуртовини, снігові замети.Також негода торкнеться західних областей (окрім Закарпаття, Волині та Рівненщини), сходу України та Півдня. Про це у мережі пише синоптикиня Наталка Діденко.

“Морози в Україні домінуватимуть, лише на Півдні очікується плюсова температура повітря. У Києві завтра – хмарна погода, є ймовірність снігу, проте не сильного і без хуртовин. Циклон вкупі із бурхливою катавасією піде південніше столиці. Морози поки втримуються, вночі в Києві -8-10, вдень близько -5 градусів. Що на Новий рік? 31 грудня – 1 січня очікується відлига і висока, з “плюсами”, температура повітря, часом дощ та мокрий сніг”, – написала Діденко

Так, за прогнозами Укргідрометцентру, у ніч з 27 на 28 грудня на Прикарпатті буде до -7, – 9 градусів морозу. Надвечір розпочнеться сніг, який йтиме цілу ніч та ранок вівторка.

27-28 грудня в горах Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)

У середу, 29 грудня, в Івано-Франківську протягом усього дня погода буде похмурою. У другій половині дня очікується дрібний сніг, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вдень – до мінус 4 градусів морозу. Вночі похолоднішає до -7, – 9 градусів.

Та вже на 30 грудня синоптики прогнозують незначне потепління – до 0, +2 градусів тепла, на вечір можливий дощ. Прогнозують дощ і на 31 грудня, температура повітря вдень – до +6 градусів тепла.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.