На Прикарпатті горіли два автомобілі

Кримінал, Новини, Суспільство

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

25 грудня о 21:41 в селі Гвізд Надвірнянського району виникла пожежа будівлі лазні на території приватного домогосподарства. Причина виникнення пожежі встановлюється, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ .

26 грудня о 03:17 в місті Городенка Коломийського району виникла пожежа моторного відсіку легкового автомобіля Skoda. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 04:28 в селі Джурів Коломийського району виникла пожежа легкового автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 05:24 в місті Тисмениця Івано-Франківського району виникла пожежа господарської будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.