Переможець “Голосу країни-11” прикарпатець Сергій Лазановський випустив новорічний трек “Санта Нікко” (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Артист був підопічним Наді Дорофєєвої. Переможець “Голосу країни-11” Сергій Лазановський |RIDNYI випустив новорічний трек “Санта Нікко”.

Трек став доступним на музичних платформах саме на День святого Миколая, 19 грудня, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Санта Нікко”  – це маніфест новорічних свят. У ньому все те, на що ми так чекаємо з приходом зими: безтурботність, подарунки, веселий настрій, святкові гірлянди.

Співак впевнений, що такого святкового героя не вистачає українцям. Пісня “Санта Нікко” активно розповсюджується у соцмережі TikTok і стає вірусною. На неї вже зняли відео популярні блогери як Даша Євтух, Микола malchyn_27, Ledboy1, Ліля Снюсь та інші.

Сергій Лазановський / ©

“Санта Нікко” – це моя перша новорічна пісня. Причин для неї є дві. Перша – хочу додати слухачам святкового настрою, створити передчуття свята і справжнього новорічного дива. Друга – ми в Україні ніяк не забудемо про Діда Мороза, який є уособленням радянського часу. Все одно на якомусь святкуванні він та й з’явиться. Santa Nikko – персонаж, який прийшов, щоб замінити радянського Діда Мороза! Подейкують, що він є далеким родичем усім відомого святого Миколая! Все можливо”, – зазначив виконавець.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.