Через негоду п’ятеро прикарпатців звернулися у травмпункт за допомогою (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську 21 грудня до обіду у травмпункт міської лікарні № 1 звернулися п’ятеро людей, які травмувалися через ожеледицю. Ще двоє людей потребували допомоги вчора.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати. 

“Випало трошки снігу, вже на 12:00 звернулися п’ятеро людей. Є переломи променевих кісток, передпліччя, надриви зв’язок, трапляються вивихи плеча, передпліччя. Сьогодні жінка лягла в лікарню з переломом ліктьової кістки”, — каже Ігор Непорадний.

З його слів, якщо людина травмувалася через ожеледицю, слід в той же день звертатися до травмпункту. В іншому випадку потрібно брати скерування до травматолога від сімейного лікаря.

Франківка Тетяна Дурисвіт розповідає, що сьогодні о 12:00 на пішохідній частині вулиці Сорохтея в Івано-Франківську було слизько.

“З вулиці Карпатської Січі, там взагалі нічого не посипали, взагалі. Скрізь — лід, слизько. Я йшла годину назад цією вулицею. На Коновальця — так само. А вулицю Сорохтея, коли випав перший сніг, її взагалі ніхто не розгортав, особливо — пішохідну зону. Там були такі кучугури, місиво, що двоє людей розминутися не могли”, — каже Тетяна Дурисвіт.

Через негоду п'ятеро прикарпатців звернулися у травмпунктФото: Суспільне Карпати

Працівники “Муніципальної дорожньої компанії” посипають тротуари піском і сіллю

Директор комунального підприємства “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко розповідає, що зараз снігу мало, тому тротуари в Івано-Франківську не чистять, а посипають піском і сіллю. Працівники роблять це вручну. Техніку залучають у випадку сильніших снігопадів.

“Очищення пішохідних зон від снігу механізоване на 60%, для цього ми маємо вісім малих тротуаро-прибиральних тракторів, які працюють чітко за маршрутами. Механізатори працюють позмінно. Три зміни на один механізм. Без вихідних і без святкових”, — розповів Віталій Бурко.

Через негоду п'ятеро прикарпатців звернулися у травмпунктФото: Суспільне Карпати

Упродовж минулої доби в області трапилися 22 ДТП, повідомив Суспільному заступник начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Богдан Млиницький.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.