Підписано угоду: Івано-Франківськ отримає грант Європейського банку для придбання дуобусів (фото)

Економіка, Новини, Суспільство

Європейський інвестиційний банк надасть місту грант у розмірі 615 тисяч євро на придбання тролейбусів з можливістю автономного ходу.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з  посиланням на Михайла Смушака у фейсбуці.

Відповідну грантову угоду підписали вчора заступник міського голови – директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак та голова представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Жан-Ерік де Загон.

Зі слів заступника міського голови, гранти виділені для трьох українських міст – Івано-Франківська, Луцька та Запоріжжя в межах спільного проєкту Міністерства інфраструктури та Європейського інвестиційного банку «Міський громадський транспорт України».

«Дуже позитивна подія для нашого міста, адже – це ще один крок на шляху реалізації стратегії розвитку на території Івано-Франківської міської територіальної громади якісного, доступного та екологічного комунального громадського транспорту», – прокоментував підписання договору Михайло Смушак.

Нові транспортні засоби буде придбано для комунального підприємства «Електроавтотранс».

Раніше міська влада висловлювала ідею використовувати тролейбуси з можливістю автономного ходу – так звані дуобуси на ділянці між Європейською площею та автостанцією № 3 в Івано-Франківську, де немає можливості прокласти тролейбусну контактну мережу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.