Історія футболу у… значках: івано-франківець передав медичному університету унікальну колекцію (фото)

Новини, Суспільство

Дізнатися історію вітчизняного футболу по нагрудних знаках тепер можуть викладачі та студенти, а також гості Івано-Франківського національного медичного університету.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Унікальну колекцію з 1,5 тисячі значків на футбольну тематику вищому навчальному закладу передав івано-франківський колекціонер Зенон Фурикевич.

Чоловік збирав свою підбірку нагрудних знаків протягом трьох десятків років. Найдавніші значки датуються ще 30-ми роками минулого століття.

Тепер колекцію виставлено у головному корпусі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання, що на вулиці Целевича, 34, в обласному центрі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.