Путін ще не прийняв рішення про вторгнення в Україну – чиновник з Білого дому

Новини, Політика

Радник Білого дому з національної безпеки Джейк Салліван заявив у п’ятницю, що президент Росії Володимир Путін поки що не прийняв рішення про вторгнення в Україну.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на заяву Саллівана, цитує Reuters.

“Поточна оцінка уряду США полягає в тому, що він (Путін – ред.) ще не прийняв рішення (про вторгнення в Україну – ред.), тому з минулого тижня щодо цього немає змін”.

Салліван також сказав, за останньою оцінкою уряду США, Путін зібрав десятки тисяч військових на кордоні з Україною.

А також те, що згідно з останніми даними, російська влада серйозно розглядає сценарій вторгнення в Україну і на цьому тлі проводить військові навчання.

При цьому Салліван висловив готовність США до діалогу з Москвою щодо її вимог безпеки, але із висловленням власних пропозицій і занепокоєнь.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.