В Ужгороді спалили автомобілі журналіста та його дружини

Кримінал, Новини, Суспільство

В Ужгороді у неділю зранку спалили два автомобілі, що належать закарпатському журналістові Павлові Білецькому та його дружині.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на голову Національної спілки журналістів України Сергія Томіленко в Facebook, поліцію Закарпатської області.

Як зазначив Томіленко, Білецький є засновником та головним редактором інформаційного агентства “ЗІДО”, членом правління Закарпатської облорганізації НСЖУ.

У коментарі НСЖУ журналіст повідомив, що цей підпал він пов’язує із своєю професійною діяльністю: “Більше ні з чим не можу пов’язати”.

“Національна спілка журналістів України засуджує брутальний злочин, який є актом залякування закарпатських журналістів. Спілка висловлює свою солідарність із колегою та закликає поліцію до оперативного та ефективного розслідування” – сказав Томіленко.

Сам Білецький опублікував у Facebook відео з палаючим автомобілем.

Разом з тим, поліція Закарпатської області повідомила, що розслідує пошкодження автомобілів журналіста за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, шляхом підпалу).

Близько 5.20 ранку на лінію “102” надійшло повідомлення про загорання автомобіля по одній із вулиць на околиці Ужгорода.

 

“Під час огляду місця події з’ясувалося, що вогнем повністю пошкоджено автомобіль марки “Subaru Forester” та частково автівку “Volkswagen Beetle”, що була припаркована неподалік.

Обидва транспортні засоби були у користуванні жителя Ужгородщини, який займається журналістською діяльністю”, – йдеться в повідомленні поліції.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.