Калуській громаді виділили всього чотири путівки на оздоровлення дітей-сиріт

Новини, Суспільство

На оперативній нараді повідомила у міськвиконкомі начальниця Служби у справах дітей Калуської міської ради Леся Дзундза.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Тим часом цього року всі діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, мали бути оздоровлені.

На виконання листа департаменту соціальної політки Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо переліку таких дітей, які мають намір оздоровитися, було проведену велику роботу, — повідомила Леся Дзундза. Служба у справах дітей поспілкувалася з-понад 120-ма дітьми, з яких 23 дітей погодилися на оздоровлення в таборі «Артек — Прикарпаття» в Трускавці. Однак у підсумку було виділено всього 4 путівки.

«На питання, як оздоровити 100% дітей, які знаходяться на обліку, відповіді ми не отримали. Наступного року непроста ситуація: путівок дуже мало, а вимагають 100% оздоровлення. Сумно виглядає», — прокоментувала Леся Дзундза.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.