Внесено зміни до порядку проведення ЗНО

Новини, Суспільство

24 листопада, Уряд ухвалив зміни до загального порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сайт Міністерства освіти і науки України.

Йдеться, що внесення змін до порядку дозволить актуалізувати цей документ, увідповіднити його до нових реалій проведення іспитів, зокрема й в умовах карантину із використанням організаційно-технологічних процесів ЗНО.

Також визначили механізм залучення представників закладів до проведення тестування та інших випробувань із використанням організаційно-технологічних процесів ЗНО.

Зазначимо, порядок визначає основні засади підготовки та проведення ЗНО з метою забезпечення права осіб на рівний доступ до освіти та контролю відповідності результатів навчання державним вимогам.

ЗНО проводить Міністерство освіти і науки у співпраці з Українським центром оцінювання якості освіти, регіональними центрами оцінювання якості освіти, обласними органами управління освітою та закладами вищої освіти.

Нагадаємо, учасники ЗНО з найвищими результатами отримають стипендії та премії Президента України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.