У Калуській громаді хочуть провести чемпіонат України із спортивного орієнтування (фото)

Новини, Суспільство

Згідно з планом чемпіонат буде тривати упродовж чотирьох днів.

Про це повідомляє Калуська міська рада, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У Калуській громаді у першій декаді травня 2022 року планується проведення командного чемпіонату України зі спортивного орієнтування. З цього приводу у міській раді відбулася зустріч посадовців громади з віце-президентом Федерації спортивного орієнтування України Олегом Постельняком та членами організаційного комітету чемпіонату.

«Школа зі спортивного орієнтування у Калуській громаді дуже потужна. І проведення заходу всеукраїнського значення є дуже важливим для розвитку спорту», – зазначив мер Калуша Андрій Найда.

Місцевість, на якій планують розгорнути змагання – ліси сіл Вістова та Студінки.  Орієнтовна прогнозована кількість учасників – 600 людей.

За результатами зустрічі напрацьовані подальші кроки щодо проведення вищезазначеного заходу на високому рівні.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.