Франківська Архієпархія УГКЦ передала допомогу для медиків, які лікують дітей хворих на “ковід” (фото)

Новини, Суспільство

Днями відділення Івано-Франківської обласної дитячої лікарні, де лікують дітей хворих на коронавірус, отримала допомогу від Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням наДепартамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

В рамках роботи Архієпархіального координаційного антикризового центру, в особі о. Тараса Вілюри архієпархіальне управління надало допомогу Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні (вул. Коновальця) у вигляді засобів індивідуального захисту для лікарів та медичного персоналу.

З благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина представник архієпархіального управління передав 225 медичних халатів та дитячі підгузники на прохання ОДКЛ для потреб працівників відділень, де лікують хворих на коронавірус дітей.

В рамках візиту до лікарні, відбулася зустріч священнослужителя Івано-Франківської Архієпархії о. Тараса Вілюри з головним лікарем ОДКЛ – Тарасом Мельником та заступницею медичного директора Наталією Митник.

Відтак керівник лікарні розповів про основні напрямки діяльності та представив найбільші потреби медичного закладу на сьогодні. Спільно з Уляною Сташко, членом опікунської ради ОДКЛ та наглядової ради благодійного фонду «Фундація доброчинців», обговорили майбутні кроки допомоги.

«Сьогодні лікарня посилено проводить лікування дітей з діагнозом Covid-19. Ми стараємося впоратися з усіма викликами і врятувати всіх діток, які потребують допомоги. Проте, лікарня завжди буде рада будь-якій допомозі», – наголосив пан Тарас Мельник.

Нагадаємо, що з самого початку пандемії коронавірусу Івано-Франківська Архієпархія здійснила численні акти допомоги, подарувавши франківським лікарням два апарати ШВЛ та постачаючи засоби захисту.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.