У Калуші від переохолодження помер 62-річний чоловік

Кримінал, Новини, Суспільство
Чоловік помер через добу після госпіталізації до лікарні.

У Калуській лікарні від переохолодження помер 62-річний чоловік. Рятувальники знайшли його у закритому приміщенні та передали лікарям, але протягом доби чоловік помер у реанімаційному відділенні. Це перша смерть від переохолодження у Івано-Франківській області в 2021 році.

Про літнього мешканця Калуша, якого доставили у місцеву лікарню з переохолодженням, повідомили в управлінні цивільного захисту населення Івано-Франківської ОДА, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Рятувальники знайшли чоловіка у вівторок, 16 листопада. Через те, що у калушанина був діагноз важке переохолодження, його направили в реанімацію, через добу чоловік помер.

Як розповів Суспільному начальник управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Володимир Стебницький, у районах області вже почали облаштовувати пункти обігріву. Завершити цю роботу мають до 22 листопада.

Водночас в Івано-Франківську вже розгорнули сім пунктів обігріву. Шість з них працюють з понеділка до п’ятниці з 8:00 до 18:00, ще один — цілодобово.

Денні пункти обігріву:

  • міська поліклініка № 1 вул. Чорновола, 59 А;
  • міська поліклініка № 2 вул. Довга, 42;
  • міська поліклініка № 3 вул.Франка, 30;
  • міська поліклініка № 4 вул. Вовчинецька, 196 А;
  • міська поліклініка № 5 вул. Привокзальна, 17.
  • стадіон «Рух», вул. Чорновола, 128

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

https://zaxid.net/news/

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.