У Надвірній продають міське озеро: чи дорого оцінили

Новини, Суспільство

Уже наступного тижня на електронному майданчику Прозоро може з’явитися у продажі право оренди надвірнянської водойми.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

У Надвірній ще влітку цього року депутати міської ради прийняли рішення виставити ділянку довкола міського озера, так звані землі водного фонду, на аукціон. Згодом фахівці зробили нормативно-грошову оцінку озера-парку, за якою об’єкт коштує 4 мільйони 131 тисячу 686 гривень. Орієнтовно наступного тижня він може з’явитися на електронних торгах Prozorro.

“Продаємо право оренди землі на березі озера терміном на 10 років. Оренда плата на рік визначена у сумі 123 тисячі 950 гривень. Попередньо не зголошувались охочі купити ці 2 гектари, щоб в рік платити за оренду таку суму”, – коментує Лілія Хлопак, начальник управління земельних ресурсів Надвірнянської міської ради.

Нагадаємо, що приймаючи рішення про продаж землі біля водойми, депутати наводили свої аргументи.  Зокрема, казали,  що є чимало підприємств, які могли б розводити в озері рибу та влаштувати поряд відпочинкову зону, яка б приносила прибуток.

Побачимо, що покаже аукціон.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.