Мер Долини заявив про будівництво аеродрому в місті

Економіка, Новини, Політика, Суспільство, Туризм
Міськрада Долини розглядає кілька варіантів відведення земельної ділянки для злітно-посадкової смуги.

Міський голова Долини Іван Дирів заявив про те, що міська рада розглядає кілька варіантів відведення земельної ділянки для злітно-посадкової смуги. Мер переконаний, що за 2-3 роки Долина матиме свій аеродром.

У середу, 17 листопада, міський голова Іван Дирів записав відеозвернення у якому анонсував початок конкурсу «Креативна ідея – успішний результат», який організували для підтримки ініціатив та пропозицій жителів Долинської громади.

Запросивши мешканців міста подавати свої ідеї, Іван Дирів водночас запропонував і свою – побудувати у Долині аеродром. «З самого дитинства я мріяв літати. Тепер я хочу не тільки літати самому, хочу щоб максимальна кількість людей могла літати, дивитися на наше місто з висоти пташиного польоту. Тому я вважаю, що наша громада повинна мати свій аеропорт, ну принаймні аеродром. Де можна буде приїхати, політати».

Про це йдеться у зверненні мера Долини, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За його словами, міська рада вже розглядає кілька варіантів відведення земельної ділянки для злітно-посадкової смуги. Також міський голова Долини переконаний, що через 2-3 роки, під кінець його каденції місто матиме злітно-посадкову смугу.

Додамо, що 31 серпня депутати Коломийської міської ради проголосували за створення комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Коломия». Передбачається, що новостворене комунальне підприємство візьме в управління місцеву злітну-посадкову смугу, якою раніше опікувався авіатор Ігор Табанюк, який розбився на своєму літаку 28 липня 2021 року разом з трьома пасажирами.
Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.