На Прикарпатті бездушні чиновники позбавили хворих жінок соціальних виплат (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Унаслідок свавілля, недбалості та черствості чиновників пані Марія Бурдин, мешканка Старобогородчанської ТГ, яка і сама має істотні проблеми із здоров’ям (артрит рук) з січня 2021 року не отримує соціальну компенсацію з непрофесійного догляду за хворою, лежачою 85 річною мамою.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Вказану компенсацію жінка справно отримувала у Богородчанському управлінні соціального захисту до кінця 2020 року, однак після того як цю функцію передали Старобогородчанській ТГ виплати припинилися.

На неодноразові звернення жінки в Управлінні соціального захисту Богородчанського району повідомляли, що весь необхідний пакет документів для виплат передали до Старобогородчанської селищної ради, однак у територіальній громаді цей факт заперечували. У ходіннях «по муках» тобто по чиновних пройшов майже цілий рік, однак правди вона так і не добилася.

В даний час юристи підготували Марії Бурдин позовну заяву до суду з метою поновлення соціальних виплат.

Редакція щоденної онлайн-газети «Голос ІФ» звертається до керівництва Департаменту соціального захисту населення Івано-Франківської ОДА негайно втрутитись у ситуації і вирішити проблему із соціальними виплатами Марії Бурдин. Також просимо ГУ НП в Івано-Франківській області перевірити чи немає у діях чиновників корупційного, кримінального правопорушення.

Щоб не стати жертвою свавілля, недбалості та черствості влади, знати як захистити свої права підпишіться на канал Голос ІФ! З нами ви будете у курсі найактуальніших новин Івано-Франківська та області.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ: 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.