Франківець пробіг єдиний у світі трансконтинентальний марафон (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

З Європи в Азію й назад: франківець Денис Бондарчук-Грита пробіг єдиний у світі трансконтинентальний марафон. Цей Стамбульський забіг цьогоріч відбувся уже 43-й раз.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ТРК РАІ.

3 години 15 хвилин: за це цей час спортсмен-любитель Денис Бондарчук-Грита   фінішував на єдиному у світі трансконтинентальному марафоні. Традиційно його проводять у Стамбулі. А цьогорічний 43-й став для франківця дебютним. Свою першу  дистанцію у 42 кілометри, каже  чоловік, вирішив пробігти саме на Стамбульському марафоні,  адже тут дуже  незвичний маршрут.

Готуючись до омріяного забігу, Денис наполегливо  тренувався впродовж 7-ми місяців. Й  різні силові та бігові вправи виконував буквально шість днів на тиждень.  Тренував франківця майстер спорту України з легкої атлетики Володимир Юрчук. Каже, такого хорошого результату від свого підопічного не очікував. Перші три кілометри, каже бігун, далися дуже важко. Проте, констатує – попереду на нього чекало ще чимало складних моментів. Пробігши останні метри свого першого марафону, зізнається франківець, був дуже щасливим. А тому зовсім не стримував емоцій.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.