У Брошнів-Осаді хлопчик на самокаті потрапив під лісовоз (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

ДТП сталася вранці 16 листопада на центральній дорозі селища Брошнів-Осада в Калуському районі.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

38-річний водій автомобіля «ДАФ» з напівпричепом з міста Житомир, здійснив наїзд на 14-річного хлопчика, який перетинав проїзну частину дороги на дитячому самокаті поза межами пішохідного переходу. Він рухався зправа наліво відносно руху автомобіля.

В результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в обласну дитячу клінічну лікарню ий Івано-Франківська.

Момент ДТП з’явився в мережі – на ньому видно, що хлопець на самокаті раптово виїжджає на проїзну частину дороги з-поміж припаркованих машин, не переконавшись в безпеці. Натомість водій лісовоза гальмує перед зіткненням. Після удару дитина відлетіла від машини на кілька метрів вперед.

Відео – Калуський формат

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.